<body>
BECAUSE hating me
won't make you pretty.

preradila..:)

JimiBlue
MOJI LINKOVI
swim emosima

emosi su djeca ljubavi ia ko ih neko smatra za budale vrstu pankera.oni vole tulume.placu smiju se,sanjaju swe su to emosi
MyHotComments.com
MyHotCommentsI love music
graphics.net/pub/1495/1495538tb14l7n2cp.gif" width=100 height=88 border=0>

glitter-graphics.com
Free Music

Free MusicFree Music...

tnx...
8100
friendds...
<$BlogDateHeaderDate$>

<
20.09.2008.

your love is my live

gdje su moje lubavi.sta ima.ja se ewo mloprije probudila.billo mi dosadno pa reko da napisem postic.owako.danas je inin rodjendan.idemo ja,dino i aida  od kojih znam.sada cu  ici na hamburgere sa tatom.pa cu onda malo vani pa na rodjendan.recite mi sta ce te vi raditi i kako ce te se provesti.owako nes o emosima.

Emosi

njezni sanjari.

iz punka i hardrockera razvio se poseban stil-emosi.oni su njezni,osjecajni,razmisljaju pozitivno ali sa dozom melakonije.emosi se vole zabavljati i obožavaju tulume.razlike izmedju spolova se gube:decki nose ruzicasto i sminkaju se kao djevojke.velika je predrasuda da su emosi depresivni.

Stil

tamna,ali sarena odjeca,frizure u manga stilu-obojeni pramenovi,ispeglana kosa sa jedne  strane pada na lice.mnogo zanimljivi detalja.

Stav

emosi su djeca ljubavi!onisu sanjari i otvoreno pokazuju svoje osjecaje.

glazba:

jimmy eat world,panic at the disko,funeral for a friend,fall out boys.

slavni emos:

bill kaulitz.

eto malo da bolje upozbate ovu rasu(da tako kazem)oni su normalni ljudi kao svi mi.zato zelim da mi ostavite kommma mucoooooooo!!!!!! kissss.

>
cya!